+31 (0)252 24 23 22

Aanmelden voor een ROC-audit

ROC’s kunnen zich voor een audit aanmelden bij de Commissie Kwaliteitszorg van IBKC met behulp van het contactformulier van IBKC of door telefonisch contact met ons op te nemen. Het ROC geeft daarbij aan welk(e) examen(s) zij wil bijwonen en wie dat namens het ROC zal doen. Tevens geeft het ROC een contactpersoon aan, waarmee afspraken gemaakt kunnen worden.

De Commissie Kwaliteitszorg van IBKC neemt contact op met de contactpersoon van het ROC en maakt afspraken over de auditdatum/data, te treffen persoonlijke beschermingsmaatregelen door de auditoren en overige zaken van belang.
In principe geldt dat ROC’s geen examens mogen bijwonen waaraan eigen studenten deelnemen. Indien dat niet anders geregeld kan worden, geldt in ieder geval dat de auditor niet de docent van de examendeelnemer(s) is. Tot slot hanteert IBKC het uitgangspunt dat per examenevenement maar één ROC een audit uitvoert.
De Commissie Kwaliteitszorg van IBKC bevestigt de afspraken per e-mail.

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen