+31 (0)252 24 23 22

Interne kwaliteitsborging

Onderdeel van de kwaliteitsborging is natuurlijk het monitoren van de eigen werkzaamheden. Tweemaal per jaar evalueert de commissie kwaliteitszorg alle uitgevoerde EVC-trajecten in de periode januari t/m juli en in de periode augustus t/m december. Tevens publiceert de commissie de cumulatieve gegevens over de laatste 24 maanden. Hieronder kun je de gepubliceerde evaluaties bekijken. 

Daarnaast controleert de commissie kwaliteitszorg jaarlijks de ingevulde zelfevaluatie op actualiteit en vult/ past deze waar nodig aan. De resultaten daarvan worden verwerkt in verbeteracties. Deze verbeteracties worden opgenomen in het Register acties en besluiten IBKC. Voor de zelfevaluatie wordt gebruik gemaakt van het ‘Formulier zelfevaluatie voor beoordeling door EVC-aanbieder. De zelfevaluaties en de verbeteracties worden vijf jaar bewaard. 
 

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen