+31 (0)252 24 23 22

Opstellen ervaringscertificaat

Aan de hand van alle informatie (beoordelingsformulier, deelnemerscan, notities, overige bewijslast en mogelijke aanvullende opdrachten) wordt, onder verantwoordelijkheid van de EVC-assessor, voor elke EVC-deelnemer een ervaringscertificaat opgesteld. Voor het opstellen van het ervaringscertificaat wordt gebruik gemaakt van het format ervaringscertificaat.

In het ervaringscertificaat worden de conclusies en bevindingen van de EVC-begeleider en de EVC-assessor weergegeven en worden de resultaten weergegeven op basis van de vastgestelde beoordelingscriteria.

Naast het ervaringscertificaat, volgens het format ervaringscertificaat, stelt de EVC-projectleider per EVC-deelnemer een A4-tje op met een managementsamenvatting van de resultaten uit het EVC-traject.

De EVC-projectleider print het ervaringscertificaat en de managementsamenvatting. Hij laat het ervaringscertificaat tekenen door de EVC-assessor en de managementsamenvatting laat hij tekenen door de directie van de EVC-aanbieder.

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen