+31 (0)252 24 23 22

Invullen deelnemerscan

Het doel van de deelnemerscan is het verkrijgen van een overzicht van de kennis, vaardigheden en talenten die de EVC-deelnemer heeft opgedaan tijdens bijvoorbeeld werk, hobby’s, vrijwilligerswerk, activiteiten bij maatschappelijke organisaties, opleidingen, etc.

Tijdens het invullen van de deelnemerscan verzamelt de EVC-deelnemer bewijzen van kennis en ervaring, kopieën van diploma’s en certificaten en beschrijft hij zijn praktijk/werkervaring en andere relevante ervaring. 

De EVC-deelnemer stuurt de ingevulde deelnemerscan ten minste twee weken voor aanvang van het EVC-traject per e-mail naar de EVC-aanbieder t.a.v. de EVC-projectleider. De EVC-projectleider verstuurt een ontvangstbevestiging naar de EVC-deelnemer als hij de ‘overeenkomst EVC-deelnemer’ en deelnemerscan heeft ontvangen. 
 

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen