+31 (0)252 24 23 22

Examinatoren

Deelnemers begeleiden en beoordelen is een vak apart. Dit vraagt om examinatoren die zowel materiedeskundig als toetsdeskundig zijn. Die de deelnemer zoveel mogelijk de kans geeft om te laten zien wat hij kan of weet. Die begrijpen dat deelnemers soms zenuwachtig zijn of soms even op het juiste spoor gezet moeten worden. Die deelnemers objectief beoordelen en niet kijken wie of wat je bent, maar die kijken of je de materie beheerst. En uiteraard die het visitekaartje kunnen en willen zijn voor onze organisatie. Kortom IBKC wil werken met de juiste mensen!
Dat begint met het zoeken en vinden van de juiste personen die op willen treden als examinator voor IBKC en aan wie wij een opdracht willen verstrekken. Ook examinatoren hebben behoefte aan begeleiding en informatie. IBKC draagt daar dan ook zorg voor en kijkt regelmatig hoe de examinatoren hun taken uitvoeren en of dit nog lijn is met onze kwaliteitsstandaard.

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen