+31 (0)252 24 23 22

Uitnodigen van deelnemers

Het secretariaat van IBKC nodigt deelnemers aan het examen uit. Dit kan direct of via een opleider.

Wanneer de deelnemer direct wordt uitgenodigd, wordt in de uitnodiging aangegeven dat identificatie (ID) en passende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) verplicht zijn. In de uitnodiging is een link opgenomen naar de IBKC-website waarop de huis/gedragsregels en veiligheidsregels en vereiste PBM’s die gelden op de examenlocatie, gepubliceerd zijn.

Wanneer de deelnemer via de opleider wordt uitgenodigd, dan is de opleider zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van de aanmelding (uitnodiging, doorberekenen van kosten, etc.) en eventuele eigen administratie. Tevens dient de opleider ervoor te zorgen dat de deelnemer op de hoogte is van de verplichting tot identificatie (ID), wat de huis/gedragsregels en veiligheidsregels zijn op de examenlocatie en welke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) verplicht zijn.

Wanneer het secretariaat van IBKC de deelnemers direct uitnodigt, dan ontvangt zowel de deelnemer als zijn werkgever direct bij inschrijving de uitnodiging per e-mail (indien de adressen bij het secretariaat bekend zijn).

Twee weken voor het examen ontvangen de deelnemer en zijn werkgever per e-mail een herinnering van het secretariaat (op de bij IBKC bekende e-mailadressen).

IBKC is het non-profit exameninstituut van de Carrosseriebranche. IBKC opereert als een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Carrosseriebranche (OOC).
Meer lezen